Autoritățile locale dintr-o localitate din Gorj promovează pensiunile

Primăria din Polovragi promovează în mediul online pensiunile din comună, spunându-le povestea. În felul acesta, autoritățile speră să strângă cât mai mulți turiști la Polovragi să petreacă Sărbătorile Pascale.

Începând cu 15 aprilie, s-a deschis cortina către o experiență de neuitat pentru cei care caută liniște și aventură în inima naturii. Cu promovarea unităților de cazare din Polovragi, se deschide o ușă către o lume plină de farmec și autenticitate. Fiecare unitate de cazare este ca o poveste aparte, cu elemente care te transportă într-o altă epocă și te îmbie să te pierzi în farmecul satului. În Polovragi, se găsesc o varietate de opțiuni de cazare, de la pensiuni rurale încântătoare, ascunse printre dealuri și păduri, până la cabane rustice, care îți oferă o priveliște de neuitat spre vârfurile mărețe ale munților, anunță autoritățile.

Anual, mii de credincioși ajung la Mănăstirea Polovragi în noaptea de Înviere, iar în timpul verii, comuna este preferată de turiștii care ajung în Gorj.

Odată cu promovarea unităților de cazare, turiștilor le este mai ușor să găsească un loc de liniște care să le se potrivească în funcție de povestea fiecărei pensiuni, dar și de specificul ei.

Vizualizări: 2,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: