Au ajuns după gratii după ce au intrat în casa unor vecini și i-au bătut

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un tânăr de 25 de ani din comuna Telești. Acesta a raportat că, în timp ce se afla împreună cu tatăl său, de 48 de ani, la una dintre proprietățile lor din municipiu, au fost implicați într-un conflict spontan cu trei persoane de sex masculin, cu vârste de 17, 34 și 37 de ani, toți din Târgu Jiu.

Conform declarațiilor, cei trei bărbați au pătruns fără drept în curtea locuinței apelantului prin poarta de acces aflată în poziția deschisă și au exercitat acte de violență asupra apelantului și tatălui său. În timpul altercației, cei trei indivizi au distrus și o lăcată de gard confecționată din compozit, provocând un prejudiciu în valoare de 2.000 lei.

Din fericire, persoanele vătămate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au depus plângere penală împotriva agresorilor. În continuarea cercetărilor, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor trei suspecți și i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Aceștia sunt bănuți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere.

Cazul rămâne în atenția autorităților, urmând ca investigațiile să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul și să se ia măsurile legale corespunzătoare.

Vizualizări: 1,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: