Aruncă hainele cu sacii. Amendă!

Târgujienii care se ocupă de comerțul cu haine second-hand au intrat în vizorul polițiștilor locali. S-a ajuns în această situație după ce periferiile municipiului Târgu Jiu au început să se transforme în adevărate gropi de gunoi din cauza celor care aruncă mormane de haine, pe marginea drumurilor.

În ultimele zile, polițiștii locali din municipiul Târgu Jiu au intensificat controalele, tocmai pentru a-i prinde pe cei care aruncă haine vechi la voia întâmplării.

"Polițiștii locali au depistat o persoană în timp ce abandona deșeuri textile într-un loc nepermis, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 169 din 2006 privind aprobarea Regulamentului de gospodărire a Municipiului Târgu Jiu.

De asemenea, persoana sancționată contravențional a ridicat deșeurile depozitate ilegal, curățând terenul pe care au fost abandonate deșeurile respective", a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Polițiștii locali au intensificat acțiunile de patrulare în zonele în care se abandonează frecvent deșeuri de orice fel, în scopul prevenirii și combaterii acestui fenomen.


 

Vizualizări: 1,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: