Artist gorjean celebru, spionat în casă

Surpriză de proporţii pentru renumitul interpret de muzică populară gorjean Emil Badea. Artistul a descoperit vineri, 6 iulie, un aparat de spionaj amplasat în locuinţa sa. Dispozitivul era montat chiar în biroul său. Badea a aflat ulterior de la soţie că şi aceasta a găsit un astfel de dispozitiv cu ceva timp în urmă, dar l-a aruncat, neştiind ce este. Artistul spune că va sesiza poliţia.

Solistul Emil Badea a găsit aparatul de spionaj chiar în biroul amenajat în casa din satul Bucureasa al comunei gorjene Dănești. Acesta era amplasat într-un sertar. Artistul a explicat cum a dat de urma dispozitivului de spionaj. ”Lucram la birou, la mine acasă. Când am tras sertarul mi-a picat aparatul în mână. M-am uitat la el şi mi-am dat seama imediat ce este. Habar nu am cine putea să îl pună. Soţia mi-a spus după aceea că a mai găsit un aparat din acesta acum câteva luni, în maşina mea, dar că l-a aruncat pentru că nu ştia ce este. Vă daţi seama că cineva a intrat la mine în casă? Asta este problema. Eu iau mai în râs lucrurile acestea, dar până la urmă, nu este o glumă. E adevărat”, a declarat Emil Badea.

Artistul spune că în biroul în care se afla aparatul de spionaj desfăşoară activităţi pentru casa de discuri pe care o deţine. ”O să merg la poliţie. Trebuie să merg, pentru că nu mi se pare normal să fie astfel de dispozitive la mine în casă. Chiar nu pot să îmi dau seama cine l-a instalat, mai ales că de puţin timp locuiesc în casa de la Bucureasa, numai ce am construit-o. O să verific şi pe camerele de supraveghere, să văd dacă a intrat cineva. Când, cum, o să fie mai multe verificări”, a explicat interpretul.

 

Cum funcţionează

Microfonul de spionaj de acest gen are în componenţă şi o cartelă SIM. Funcţionează doar în momentul în care cineva sună pe numărul cartelei. Acesta captează sunetele din încăperea în care este amplasat. Dispozitive precum cel găsit de solistul Emil Badea în locuinţa sa pot fi cumpărate cu uşurinţă pe internet. Spre exemplu, pe site-ul microfoaneascunse.ro un aparat similar poate fi achiziţionat la preţul de 329 lei. Însă sunt și alte dispozitive mult mai complexe. De pe acelaşi site se pot cumpăra prize, telecomenzi, lămpi de birou, încărcătoare de telefon, chiar şi caferieră ”cu sunet ultra-clar”.

Vizualizări: 11,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: