Accident la Cornești! Update: Șase victime!

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Cornești. Trei autoturisme sunt implicate.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier și luarea măsurilor legale. 

Șase persoane au fost rănite. 

"Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs intre 2 autovehicule pe raza localitatii Balesti, satul Cornesti.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 4 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele constatand ca in urma evenimentului rutier 6 persoane au suferit leziuni, fiind neincarcerate, in stare de constienta si cooperante. Este vorba despre 2 copii cu varste de 7 si 10 ani, un barbat si 3 femei.

Toate cele 6 victime au fost evaluate medical la fata locului, iar ulterior au fost transportate la unitatea de primiri urgente a spitalului din Tg-Jiu", a comunicat ISU Gorj. 

actualizare: “Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 76 de ani, din comuna Telești, în timp ce se deplasa pe DN 67 din direcția Tg-Jiu către Motru, a pătruns pe contrasens cu autoturismul pe care îl conducea, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Turcinești, după care a continuat deplasarea pe contrasens, întrând în coliziune frontală cu alt autoturism condus din direcția Motru către Tg-Jiu, de un bărbat de 55 de ani, din comuna Samarinești.

În urma impactului a rezultat rănirea a 6 persoane (un bărbat, 3 femei și 2 copii), care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a  declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Vizualizări: 3,711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: