A sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că nu are permis de conducere

Un incident surprinzător a avut loc în localitatea Ciolpani din județul Ilfov, unde un bărbat în vârstă de 34 de ani a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că se află la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere. Situația s-a complicat însă atunci când polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că acesta era și sub influența alcoolului.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția județeană Ilfov, polițiștii Stațiunii Snagov au intervenit prompt după apelul la 112. Autoturismul condus de bărbatul în cauză circula pe DJ 101 N, din direcția DN1 către sat Izvorani. După teste specifice, s-a constatat că șoferul în vârstă de 34 de ani avea o concentrație de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, polițiștii au descoperit că bărbatul avea permisul de conducere anulat. El a fost dus la un spital din București pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Inițial, individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul bărbatului de 34 de ani. Acesta este acum cercetat penal pentru vătămare și distrugere din culpă, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunilor conexe conduitei sale periculoase la volan.
 
 
 

Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: