Veşti despre drumul expres Târgu Jiu – Craiova

Anul viitor ar putea începe lucrările la drumul expres Târgu Jiu – Craiova. Mai trebuie făcute foraje pe circa doi kilometri, iar când va fi gata proiectul tehnic, se va trece la licitaţia care va stabili constructorul pentru acest tronson de drum.

 

Prefectul judeţului Gorj, Iulian Popescu, a explicat că oficialii de la Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi au făcut o nouă analiză a situaţiilor din teren şi că mai trebuie să fie executate foraje pe aproximativ doi kilometri.

 

“Obiectivul este ca proiectul tehnic să fie executat până la finalul toamnei. În decembrie să fie programată licitație pentru desemnarea constructorului. Va avea loc în curând o ședință cu privire la situația actuală. Firma care execută forajele și proiectarea va trebui să prezinte toate datele. Se dorește ca proiectul tehnic să fie gata până la toamnă și în decembrie să fie demarată licitația”, a declarat Iulian Popescu, prefectul judeţului Gorj.

Contractul pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic la Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu are o valoare de 27 de milioane de lei, fonduri europene. Drumul va trece prin 11 localităţi.

Vizualizări: 1,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: