Unde i-a dus Edi Iordănescu pe tricolori înainte de Liga Naţiunilor

Selecţionerul  Edi Iordănescu i-a băgat pe tricolori în sală înaintea meciurilor din Liga Naţiunilor. Staff-ul Echipei Naţionale a decis ca jucătorii să aibă parte de un antrenament în sală la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Sub supravegherea preparatorilor fizici Cristian Dragotă şi Miodrag Todorov, tricolorii au efectuat o sesiune de refacere activă. În cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia au ajuns şi Marius Marin şi George Puşcaş. Astfel, toţi cei 30 de fotbalişti se află acum sub comanda lui Edward Iordănescu.

În luna iunie, tricolorii vor debuta în Liga Națiunilor și vor juca patru dintre cele șase meciuri din grupa B valorică. Pentru a se asigura că jucătorii sunt concentrați pentru cele patru partide în doar 11 zile, selecționerul a închis accesul în baza de la Mogoșoaia, iar Mihai Stoichiță a dat mai multe detalii. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit despre modul în care Edward Iordănescu a luat decizia de a închide accesul la bază. Mihai Stoichiță spune că există doar trei persoane care au voie să intre la Mogoșoaia, el, Răzvan Burleanu și Robert Vișan, secretarul general al naționalei. „El e un tip meticulos, vrea să reaprindă dorința de victorie a jucătorilor și să-i facă să vină la echipa națională doar cu gândul la victorie, numai cu acest gând. Folosește pentru asta tot ce se poate folosi, asta este una dintre metode. Sunt niște momente, două meciuri, Muntenegru și Bosnia, nu pierzi acolo este extraordinar, pentru că vii acasă și poți să aduci lumea lângă echipa națională. Nu prea are voie să intre nimeni acolo în afară de președinte, de mine și de secretarul general. E bine că e așa, pentru că rămâne concentrarea maximă. Nu poți să ai la echipa națională atmosferă de vacanță. Apreciez treaba asta, a încercat să o facă și Mirel, care a fost la un gol de a merge la baraj”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Programul naționalei Românei:

Sâmbătă, 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica): Muntenegru – România

Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – România

Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): România – Finlanda

Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București):  – Muntenegru

Galerie foto



Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: