Suporterii l-au dorit înapoi pe antrenorul Dragoș Militaru

Suporterii Unirii Dej au cerut, încă din momentul în care Dragoș Militaru a fost demis de la Chindia Târgoviște, revenirea acestuia la Dej. Publicul din Dej este foarte pretențios deși echipa abia a promovat în vara lui 2021 în Liga 2 și nu se poate mândri cu un buget mare sau condiții de club profesionist.

Dragoș Militaru și Unirea Dej au căzut la înțelegere de câteva zile, doar că antrenorul a fost plecat în Elveția pentru cursurile de licență. Clubul s-a gândit la el din momentul în care l-a demis pe Dacian Nastai, așa cum anunța liga2.ro.

”Bine ai (re)venit, Dragoș MILITARU! Cel mai tânăr antrenor (33 de ani) din primele două divizii ale României revine pe banca Unirii Dej. Tehnicianul originar din Gorj a semnat un contract valabil până în vara anului viitor, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un sezon. Militaru îi va avea ca secunzi pe Eusebio Șuvagău și Moundir Moussaddak, în timp ce antrenor cu portarii va fi Vasile-Mircea Șleam.

Cu Dragoș Militaru pe banca tehnică, în sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înființare, echipa noastră a revenit pe a doua scenă fotbalistică. Apoi, tehnicianul în vârstă de 33 de ani și elevii săi au reușit cea mai mare performanță din istoria clubului: calificarea în Play-off-ul Ligii 2. La începutul acestui an, Dragoș Militaru a fost desemnat ”cel mai bun antrenor din Liga 2” de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) România”, se arată în comunicatul emis de Unirea Dej.

În momentul numirii lui Dragoș Militaru, Unirea Dej se află pe locul 18, antepenultimul în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în 11 etape, la egalitate cu următoarele două clasate deasupra, CSM Reșița și CS Tunari.

Vizualizări: 574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: