Moș Crăciun, generos cu copiii din Dănești. Valoarea cadoului 90 lei!

Administrația locală din comuna Dănești oferă cele mai generoase cadouri de sărbătorile de iarnă pentru copiii din comună. Circa 400 de plase cu fel de fel de produse vor fi distribuite miercuri, 21 decembrie, de primarul Emilian Rusu copiilor de până în 18 ani de pe raza comunei. Valoarea unui pachet este de 90 de lei.

Autoritățile locale din comuna Dănești s-au pregătit încă de la începutul anului pentru sărbătorile de iarnă, alocând sumele necesare pentru cadourile pentru copii. Dacă anul trecut valoarea unui pachet oferit copiilor din Dănești a fost de 70 de lei, de această dată acesta autoritățile locale au fost și mai generoase. "Le-am pregătit ca de fiecare dată un pachet consistent. Plasele cu cadouri conțin patru ciocolate, patru cutii de bomboane Laura, Primola, Milka, Toffifee, Chokotoff care nu lipsește niciodată, sticle de suc, rulade, biscuiți, sunt 21 de produse. Am avut grijă ca ceea ce primesc copiii să fie de calitate. Valoarea unui cadou este de 90 de lei", a declarat Emilian Rusu, primarul comunei Dănești.

Autoritățile locale din Dănești vor merge miercuri, 21 decembrie, să distribuie cadourile copiilor la școlile de pe raza comunei. "Ducem cadourile la toate școlile. Copiii se bucură, abia așteaptă. Pe lângă cei care sunt la școală mai vin și din cei care au terminat școala dar încă nu au împlinit vârsta de 18 ani. Am pregătit în jur de 400 de pachete", a mai spus primarul Emilian Rusu.   

Vizualizări: 1,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: