Gorj: Indienii construiesc sala de sport, primarul le asigură cazarea

Sala de sport din comuna gorjeană Turburea este finanțată prin Compania Națională de Investiții, iar firma care a câștigat licitația încearcă să finalizeze lucrarea cu o echipă de indieni. Lucrările au început în urmă cu mai bine de un an, iar până în acest moment au fost realizate în proporție de 90%.

Investiția se ridică la aproximativ 2.000.000 de euro și este singura sală de sport din comuna Turburea.

”Mi-am dorit foarte mult această investiție aici în comună. Lucrările au mers destul de greu, pentru că muncitorii sunt indieni și lucrează în ritmul lor. Au acolo un băiat român cu care am reușit să comunic, pentru că nu m-am înțeles de nicio culoare cu ei. Sincer să fiu, eu m-am tot dus pe acolo, să îi mai grăbesc, dar când îi văd cu turbanele alea în cap și de abia de mișcă, mă apucă dracii și plec. Se uită la mine, dau din cap și din turbane și atât. Ei muncesc tot în ritmul lor. Lucrările au început acum un an și trei luni și sunt realizate cam în proporție de 90%. Doamne ajută că muncesc, pentru că în alte părți au plecat. O să avem o sală de sport super”, a spus Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Ca să îi țină în comună să termine sala de sport, primarul le-a asigurat și cazarea. ”Eu le-am oferit și cazare gratuită la indieni, numai să termine lucrarea. Am un apartament de la Petrom, l-am mobilat, l-am utilat și stau acolo”, a mai spus primarul Ion Bârcă.

Autoritățile locale din Turburea au realizat tot prin Compania Națională de Investiții și un teren de sport, iar pe cel vechi este construită sala de sport.

Vizualizări: 2,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: