Elevii unei grădinițe din Târgu Jiu au participat la Olimpiadele Preșcolarilor

Emoții mari pentru câțiva preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Ei au participat la Concursul Olimpiadele Preșcolarilor. Competiția se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, iar participanții sunt din toate colțurile țării.

Potrivit specialiștilor, mintea unui copil trebuie stimulată încă de la o vârstă fragedă, pentru ca la maturitate să facă performanță. Bazându-se pe astfel de informații, Fundația Dan Voiculescu organizează de ani bun o competiție destinată copiilor de vârstă mică. Printre participanți sunt și preșcolari din municipiul Târgu Jiu.

„Astăzi ne bucurăm de creativitatea și priceperea micuților de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Constantin Brâncuși” Tg-Jiu, care au participat la Concursul Olimpiadele Preșcolarilor.

 De 13 ani, FDVDR organizează singurul concurs național pentru copiii cu vârste între 3 și 6 ani: Olimpiadele Preșcolarilor.

Doar în ultimii 3 ani au participat peste 10.000 de preșcolari din toată țara. Concursul are o abordare inovativă, îmbinând exerciții de logică, atenție, concentrare și raționament cu realizarea unui desen creativ, pentru a antrena copiii de vârstă preșcolară în activităţi care să valorifice priceperile şi deprinderile dobândite până la această vârstă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Fundației Dan Voiculescu.

Galerie foto




Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: