Drum distrus de ploi într-o comună din Gorj

Județul Gorj se află sub cod roșu de ploi torențiale până mâine de dimineață, iar primarii localităților sunt în alertă. În comuna Schela au apărut deja probleme la un drum comunal.

Localnicii din satul Sâmbotin au anunțat autoritățile că drumul comunal care deservește 4 gospodării a fost luat de viitură. Autoritățile locale întrunesc Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a evalua pagubele.

"Am primit informația de la cetățeni că un drum din Sâmbotin care urma să intre în reabilitare a fost luat de viitură. Sperăm să nu fie rupt așa cum ne-au anunțat din zonă, că asta ar însemna să avem cele patru familii, care le deservește drumul, izolate. O să merg în teren cu comisia să vedem care este situația. Sperăm să nu avem probleme și pe celelalte drumuri", a precizat Gabriel Deteșan, primarul din Schela.

Drumul cu pricina ar fi trebuit reabilitat în această vară după doi ani de așteptare. "La fiecare ploaie torențială, apa lua pietrișul și bolovanii și îi aducea la vale. O să merg în teren și o sa fac poze din nou pentru că drumul a mai fost prins pe situații de urgență și abia acum, după doi ani am primit banii, am făcut licitația, numai că acum, chiar înainte să începem asfaltarea a fost distrus și mai rău", a mai adăugat primarul din Schela.

Vizualizări: 3,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: