Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB s-ar putea disputa cu „casa închisă”

Duelul pentru podium, dintre Universitatea Craiova şi FCSB, are şanse foarte mari să fie primul meci cu „casa închisă” pe „Ion Oblemenco” în acest sezon. Deja s-au vândut o mare parte din bilete iar ritmul de vânzare este în continuă creștere.

Derby-ul programat duminică, de la ora 21.00, a stârnit deja un interes mare în rândul fanilor olteni, care au achiziţionat deja peste 18.000 de bilete, la care se adaugă cele aproximativ 4 mii de abonamente, a anunțat ProSport.

Universitatea Craiova ar urca pe podium în cazul unui succes contra rivalei din Capitală. Acum, formaţia lui Eugen Neagoe este pe locul 4 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce FCSB ocupă poziţia a 3-a, cu 37 de puncte.

„Cea mai mare cerere de bilete a fost pentru tribuna a doua a arenei din Bănie, unde au rămas numai câteva zeci de bilete. Peluza Sud, închisă de obicei la meciurile Universităţii Craiova, are şanse mari să fie deschisă la acest meci, datorită numărului mare de solicitări pentru tichete”, a informat sursa citată.

În aceste condiţii, pentru prima dată în acest sezon am putea asista la un sold-out pe stadionul „Ion Oblemenco”, după ce, la meciul din sezonul regulat dintre Universitatea Craiova şi FCSB au fost în jur de 20.000 de spectatori, la fel ca la un alt derby al alb-albaştrilor, cel din play-off cu CFR Cluj. Recordul stagiunii pe „Ion Oblemenco” a fost la derby-ul local, Universitatea Craiova – FCU, la care au asistat circa 25.000 de spectatori.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: