Cursuri de formare profesională la Motru

Primăria Muncipiului Motru, în parteneriat cu AJOFM Gorj, desfăşoară un curs de formare profesională pentru ocupaţia de lucrător comercial. Cursul a început de astăzi, fiind înscrise 19 persoane cu statut de şomer.

 

Toţi participanţii vor parcurge acest curs în mod gratuit: „La Motru, începând de astăzi, avem o grupă de lucrător comercial, la care sunt înscrise 19 persoane cu statut de şomer. Şomeri indemnizaţi şi şomeri neindemnizaţi. Toţi beneficiază de gratuitatea serviciilor de formare profesională”, a transmis Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Primăria Municipiului Motru a pus la dispoziţie un spaţiu în care se poate susţine partea teoretică: „Avem sprijinul Primăriei Municipiului Motru şi sprijinul domnului primar pentru a realiza acest curs. Primăria ne-a pus spaţiul la dispoziţie. În primele două săptămâni se va desfăşura instruirea teoretică, în spaţiul pus la dispoziţie de primărie, iar apoi, vom avea alternativ instruire teoretică şi instruire practică. Instruirea practică se va desfăşura la diferiţi operatori economici din zonă”, a mai spus Romeo Chiriac.

Pentru perioadă următoare, AJOFM Gorj intenţionează să realizeze cursuri la Târgu Jiu, pentru agent de securitate, administrator pensiune turistică, bucătar, ospătar, brutar, cameristă, dulgher, tâmplar, parchetar, inspector resurse umane şi sudor. De asemenea, la Novaci a fost început un curs de ajutor de bucătar.

Galerie foto


Vizualizări: 1,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: