Crimă într-o comună din Gorj. Victima este contabila primăriei

O femeie de 57 de ani din Baia de Fier ar fi fost înjunghiată mortal de concubinul ei, în urma unei altercații.  IPJ Gorj nu a confirmat încă informația.  Cert este că la fața locului se afla echipaje ale Poliției. 

Update: Femeia era contabila la Primăria Baia de Fier, spun surse din comunitate. Numele acesteia este Mariana Guțu. 

Update: 19:54. IPJ Gorj confirmă crima de la Baia de Fier. 

actualizare:: Potrivit IPJ Gorj, la data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apel de urgență de un bărbat, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din județul Argeș, în timp ce se afla la locuința concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuțit.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Bănuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun în cauză.

Vizualizări: 10,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: