Universitatea Craiova a început ofensiva transferurilor

Universitatea Craiova a definitivat lista cu jucătorii vizați pentru a fi aduși în Bănie. Alături de Joyskim Dawa (26 de ani), pe listă se regăsește și coechipierul său de la Botoșani, Jaja Silva (23 de ani).

După ce a rezolvat problema antrenorului, Universitatea Craiova se „mișcă" și pe piața transferurilor. Suporterii își doresc achiziții de top, pentru a intra cu șanse în lupta la titlu, iar președintele executiv Sorin Cârțu și directorul sportiv Marian Copilu, împreună cu noul tehnician, Laszlo Balint, au definitivat lista cu jucătorii vizați. Printre aceștia, alături de fundașul central Joyskim Dawa, al cărui nume a fost devoalat în premieră de patronul FCSB, Gigi Becali, se află și un alt titular al Botoșaniului, Jaja Silva, a informat GSP.

Cu cel dintâi, oltenii ar compensa plecarea lui Marius Constantin la FC Argeș și ar crea și o concurență redutabilă în zona centrală a defensivei, acolo unde Balint îi mai are la dispoziție pe Valerică Găman, pe Paul Papp și pe reprofilatul Vladimir Screciu. Dawa, ce poate juca și pe flancul drept al apărării, a lăsat o impresie bună la moldoveni, în stagiunea trecută.

La "despărțiri", sunt deja plecaţi Antoine Conte,  Marius Constantin (FC Argeș), Ovidiu Bic (U Cluj), Lyes Houri, întors la MOL Fehervar, și Atanas Trică, împrumutat lui CSA Steaua. În "așteptare" se află Ionuț Vână și Mihai Căpățână, cu care conducerea negociază rezilierea contractelor.

Vizualizări: 2,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: