Obligată să îşi despăgubească fostul iubit

O femeie din Motru este obligată să îşi despăgubească fostul iubit, un cetăţean austriac. 

Judecătoria a emis o sentinţă, conform căreia, femeia trebuie să îi plătească bărbatului zeci de mii de euro, după ce l-ar fi păcălit că s-a îndrăgostit de el.


 Timp de un an de zile, în perioada 2016 – 2017, cetățeanul austriac i-a trimis „iubitei” sume mari de bani, convins de aceasta ca vor forma o familie împreuna. Cu banii primiţi de la bărbat, inculpata şi-a cumpărat un apartament în Motru, pe care l-a transformat în salon de coafură. Relația dintre cei doi s-a întrerupt brusc, după ce bărbatul a descoperit că viitoarea soție era foarte activă pe site-urile pentru escorte din Danemarca, în timp ce lui îi spunea că se află la muncă în Anglia.

„Încetează procesul penal cu privire la inculpata Nedelciu Ramona pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.(…)Admite în parte acţiunea civilă exercitată de partea civilă, Kunz Alfred Werner. (…)Obligă inculpata la plata către partea civilă a sumei de 46.587 euro reprezentând daune materiale și a sumei de 10.000 euro (plătibili în lei raportat la cursul valutar BNR de la data plății) reprezentând daune morale”, a decis Judecătoria Motru, decizia nefiind definitivă.

Vizualizări: 1,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: