Criminal din Gorj, căutat în Hunedoara. Update: A fost prins

Update: "În urma cu puțin timp, în urma activităților întreprinse, bărbatul de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și omor calificat, a fost prins și condus la sediul Poliției Orașului Simeria, pentru audieri și luarea măsurilor legale. Acesta a fost prins în jurul orei 15:00, pe raza orașului Simeria, de către polițiști și jandarmi. La vederea oamenilor legii, bărbatul a încercat sa fugă, fiind urmărit si imobilizat, după ce unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare", transmite IPJ Hunedoara

Ştire iniţială: Poliţiştii din Hunedoara sunt în căutarea unui bărbat de 47 de ani din Gorj, care ar fi ucis-o pe mama concubinei sale în acest weekend. 

"La data de 07 octombrie 2023,  în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat ușa locuinței întredeschisă și a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuință. Acesta a încercat să o tragă în locuință, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuința și a fugit. Când a intrat în locuință, apelanta și-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea", spune IPJ Hunedoara.

Femeia a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia. Cadavrul a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții.

Potrivit poliţiştilor din Hunedoara, barbatul căutat este un gorjean, stabilit de mai mult timp în Simeria.

Înainte să o ucidă pe mama concubinei, banuitul a săvârşit infracţiunea de furt: "La data de 04 octombrie 2023, la ora 00:14, femeia de 52 de ani, din Simeria, a apelat SNUAU 112 și a reclamat  faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 de ani, a intrat peste ea în casă și i-a furat telefonul mobil. La fața locului s-a deplasat patrula de intervenție, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în orașul Simeria de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil și un portofel în care se aflau mai multe documente și o sumă de bani", mai spune IPJ Hunedoara.

Galerie foto


Vizualizări: 1,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: