Accident în lanţ. Au activat planul roşu

Un accident grav a avut loc miercuri pe DN 2, în județul Suceava. Trei autoturisme au fost implicate. Din cauza numărului mare de victime, autoritățile au activat planul roșu de intervenție pentru a gestiona eficient situația de urgență.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Suceava, accidentul a avut loc în localitatea Dănila. Pompierii militari intervin la fața locului cu patru ambulanțe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două autospeciale folosite pentru transport personal și victime multiple, precum și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.

În total, zece persoane au fost implicate în accident, dintre care trei femei, prezentând diverse politraumatisme. Reprezentanții ISU Suceava au declarat că toate victimele sunt conștiente și cooperante, fiind monitorizate de către resursele medicale aflate la fața locului.

"În eveniment au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conștiente și cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la fața locului", precizează ISU Suceava.

Două dintre cele trei persoane evaluate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava. În același timp, cea de-a treia victimă a decis să refuze transportul la spital.

Vizualizări: 2,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: