Trei gorjeni le vorbesc elevilor la "Vreau să fiu antreprenor"

Peste o sută de tineri sunt așteptați să participe la conferința "Vreau să fiu antreprenor", proiect național demarat de Romanian Business Leaders (RBL) și organizat la Târgu Jiu cu sprijinul Liceului Energetic.

Scopul conferinței este de a crește percepția valorii antreprenoriatului în rândul elevilor și studenților din România. Evenimentul va avea loc la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu, miercuri, 23 octombrie, începând cu ora 14. Intrarea este liberă.

La conferință vor fi trei speakeri, toți din județul Gorj, tineri antreprenori care și-au validat ideea de afacere. Este vorba despre Alexandra Roată, Mihai Toader-Pasti și Ionel Burtea.

Alexandra Roată este co-fondator Softlead, prima platformă de tip marketplace din România, 100% dedicată aplicațiilor software.

Mihai Toader-Pasti este cofondator EFdeN, organizația care a realizat casa solară prezentă la cea mai mare competiție de profil și cu care a câștigat peste 25 de premii.

Ionel Burtea avea doar 19 ani când a înființat Abund Berry, compania care are ca activitate cultivarea fructelor de pădure, din care produce celebrul vin de mure.

Alexandra, Mihai și Ionel le vor povesti tinerilor prezenți cum au pornit proiectele lor, cum și-au validat ideea, cum au câștigat primii bani și mai ales despre provocările întâlnite pe parcurs. De asemenea, va fi o sesiune de întrebări și răspunsuri.

"Vreau să fiu antreprenor" este un proiect creat de antreprenorii de azi pentru antreprenorii de mâine, iar până acum au fost organizate evenimente la care au participat peste 27.000 de tineri din 38 de județe.

Vizualizări: 1,956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: