Vaccinarea la Poarta Sărutului, un succes. Turiști italieni imunizați anti-Covid!

Peste patru sute de persoane s-au vaccinat, în weekend, în cele două centre amenajate în Parcul Central și în cadrul mall-ului din Târgu Jiu. Cele mai multe imunizări s-au făcut la foișorul de lângă Poarta Sărutului. Printre cei vaccinați au fost și turiști străini. Pentru că acțiunea a avut rezultate bune, autoritățile promit că și weekendul viitor vor fi deschise cele două centre mobile.

Maratonul de vaccinare de la Târgu Jiu a fost un succes. Circa patru sute de persoane s-au vaccinat, în weekend, în cele două centre deschise în parc și în mall. Am fost surprinși să constatăm că în Parcul Central, au fost cele mai multe persoane vaccinate. Printre acestea, au fost și turiști. Chiar și doi turiști italieni care erau în vizită, să vadă sculpturile lui Brâncuși, s-au vaccinat acolo. Aproximativ 400 de persoane s-au imunizat cu doze Pfizer, fără să existe reacții adverse, la cele două centre mobile deschise în Parcul Central și în mall, a fost anunțul prefectului Corneliu Răducan Morega.

În plus, și weekendul viitor, cele două centre vor fi deschise, după care vor urma alte două acțiuni pentru desfășurarea rapelului.

Peste 100 de mii de persoane au fost imunizate, în total, în județul Gorj, de la începutul campaniei de vaccinare anti-Covid. Asta înseamnă că în jur de 30% din întreaga populație a județului a primit cel puțin o doză de vaccin.

Vizualizări: 1,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: