Primii gorjeni care s-au vaccinat în parc

Primii gorjeni au mers sâmbătă dimineața la centrul de vaccinare din Parcul Central, de lângă Poarta Sărutului. "La ora 9.00, la deschiderea Centrului de vaccinare din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu, mai multe persoane dornice să se vaccineze se aşezaseră la rând. Sunt semne bune că gorjenii vor să se imunizeze în număr mare, pentru ca viaţa noastră revină la normal", a transmis prefectul Corneliu Răducan Morega. 

Peste 105 mii de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în Gorj de la începutul campaniei. Gorjul are o incidență a cazurilor de Covid de 0,22 la mia de locuitori în 14 zile, fiind cea mai mică din țară.

"Campania de vaccinare se desfăşoară până la ora 20.00. Dacă nu ai avut timp astăzi, poţi să vii şi mâine în acelaşi loc, unde spiritul brâncuşian este la el acasă", a mai spus prefectul de Gorj, referitor la cei care vor să se vaccineze la centrul din parc.

Și vineri au fost acțiuni prin care parlamentarii PNL Gorj au încercat să mobilizeze lumea să meargă în centrele de vaccinare.

Vizualizări: 2,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: