Militaru continuă să creadă în minuni, înainte de Paște!

Echipa lui Dragoș Militaru are șansa salvării de la retrogradare dar are nevoie și de ajutorul celor de la Ceahlăul în următoarea etapă. Unirea Dej a obținut, vineri, la Piatra Neamț, punctul de care avea nevoie pentru a duce până în ultima etapă lupta pentru evitarea retrogradării.

Ardelenii au remizat pe terenul Ceahlăului, scor 1-1 (1-1), în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2, rezultat care, coroborat cu eșecul Dumbrăviței la Mioveni (0-1 cu CFC Argeș), menține lupta deschisă la retrogradare.

Pentru a se salva de la retrogradare, Unirea Dej trebuie să învingă CSM Alexandria în ultima etapă, pe teren propriu, iar CSC Dumbrăvița să piardă acasă cu Ceahlăul. Iar Dragoș Militaru este încrezător că nemțenii se pot impune în Banat, deși moldovenii nu au câștigat niciun meci ”afară” în play-out.

”Noi ne doream trei puncte, dar ținând cont că am întâlnit o echipă foarte bună pe teren propriu, una dintre cele mai bune acasă în acest sezon, cu doar două înfrângeri, sunt mulțumit că menținem lupta până la ultimul meci. Cu un punct, cu trei, tot trebuie să ne batem să câștigăm ultimul joc, așa că sunt fericit. Și cred că la ultimul meci echipa gazdă de astăzi, cum îl știu și pe antrenor, domnul Pustai, sunt sigur că își vor face treaba în cel mai profesionist mod la Dumbrăvița, așa cum s-a întâmplat și azi”, a declarat Dragoș Militaru.

Antrenorul Unirii Dej a subliniat că elevii săi au jucat toate meciurile din play-out sub o presiune uriașă, orice meci pierdut sau chiar încheiat la egalitate însemnând practic retrogradarea. Militaru a explicat și de ce Unirea Dej nu a început seria rezultatelor pozitive mai devreme, în sezonul regulat. Cu el revenit ca antrenor, Unirea a disputat ultimele patru meciuri din 2023, toate pierdute.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: