Un jucător de la CSO Turceni, convocat la o selecție a FRF!

CSO Turceni are un motiv de bucurie din parte unuia dintre cei mai buni jucători, Ionel Tudorache. Acesta a fost convocat la o acțiune de selecție pentru lotul național de amatori al României.

Selecționata de Fotbal Amator a României are programată o acțiune de selecție, care constă în două meciuri de verificare, în perioada 29 aprilie – 1 mai 2024. La acțiune este convocat și un jucător al echipei gorjene CSO Turceni, Tudorache Ionel, aceasta fiind prima convocare venită pe adresa clubului din Turceni din partea FRF.

În scrisoarea de convocare transmisă de federație către clubul din Turceni, și semnată de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, jucătorul Tudorache Ionel este anunțat că trebuie să se prezinte la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, luni 29 aprilie, la ora 18:00.

Convocarea constituie un motiv de bucurie pentru clubul gorjean care, altfel, nu stă bine în clasament fiind pe loc retrogradabil. „Un pas important pentru fotbalul din Turceni!

Suntem onorați și ne bucurăm de prima convocare venită pe adresa clubului nostru din partea Federației Române de Fotbal.  Mult succes, Marian!”, a transmis clubul pe pagina oficială.

În campionat, cei de la Turceni vor avea meci în deplasare în acest weekend, cu AFC Vointa Lupac.

Partida se va juca sâmbătă, 27 aprilie 2024, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul “Voința” din Comuna Lupac.

Galerie foto



Vizualizări: 998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: