Au început cu o victorie seria din Turul 2 de play-out!

CSM Târgu Jiu a început cu victorie seria din Turul 2 de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. În primul meci din serie, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 92-78 în fața grupării CSM Focșani și va urma să joace vineri cel de-al doilea meci.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a retrogradat iar acum așteaptă unele clarificări privind sistemul competițional din sezonul viitor pentru a afla dacă va putea juca tot în LNBM. Între timp, CSM Târgu Jiu se concentrează pe obținerea unei poziții cât mai bune în Liga Națională.

Baschetbaliștii gorjenii trebuie să treacă de CSM Focșani într-o serie în care se joacă tot în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Gorjenii sunt hotărâți să rezolve cât mai rapid seria cu echipa din Moldova și au început cu dreptul seria cu CSM Focșani, după ce s-au impus cu 92-78. Partida a fost una destul de dificilă, iar gorjenii s-au impus mai greu decât o arată scorul, la capătul unui meci în care au fost nevoiți să revină de la -15 pe tabelă.

Pe sferturi scorul a fost 27-34, 14-21, 27-12, 24-11. Formația gorjeană conduce în acest moment seria cu 1-0 iar meciul 2 se va disputa vineri, 26 aprilie, de la ora 19.00, tot la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: