O echipă din Liga 3 a abandonat înainte de finalul sezonului

S-a consemnat al treilea abandon în acest sezon de Liga 3 și încă o echipă a aruncat prosopul înainte de finalul întrecerilor. Minerul Ocna Dej a căzut pe ultimul loc în Seria 10 și renunță la lupta pentru evitarea retrogradării.

Deși ne aflăm în a doua parte a sezonului, fiind aproape de jumătatea grupelor de play-off și play-out, un alt club a anunțat că se va retrage din campionat. Este vorba de ultima clasată în grupa pentru evitarea retrogradării din Seria 10 a Ligii 3, Minerul Ocna Dej, după cum a anunțat liga2.ro.

Recent, echipa numise un nou antrenor, dar ultimele rezultate, chiar dacă mai avea șanse matematice la salvarea de la retrogradare, au făcut conducerea să comunice faptul că va retrage formația din Liga 3.

Minerul Ocna Dej nu se va desființa, ci va continua să funcționeze la nivelul Ligii 5 din vară. În plus, pentru acest sezon clubul va conta până la final doar în campionatele dedicate juniorilor, pe grupele înscrise la AJF Cluj. În ciuda acestei decizii drastice, Minerul Ocna Dej a mai anunțat faptul că va încerca, din vară, să pună bazele unui proiect promițător, iar în câțiva ani să revină în Liga 3.

Până atunci, va evolua la nivel de infrastructură, continuând lucrările în cadrul Bazei Sportive Minerul, pe care o vrea finalizată până când echipa de seniori va reveni la nivelul diviziei a treia.

”Începând cu data de azi 23.04.2024, am decis să ne retragem din Liga a – III – a. Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori înscriși la AJF Cluj. Totodată , demarăm lucrările la Baza Sportivă Minerul, pentru a nu mai fi nevoiți să ne deplasăm zilnic 100 de km în scopul desfășurării antrenamentelor și meciurilor de acasă. Din vară începem din Liga a – V -a și până la finalizarea Bazei Sportive Minerul, vom revenii înapoi în Liga a – III-a. Va mulțumim celor care ați fost alături de noi în acești 4 ani în Liga a III-a”, a comunicat Minerul Ocna Dej pe pagina de Facebook.

Este al treilea abandon al sezonului în Liga 3, după Viitorul Darabani și Foresta Suceava, ambele din Seria 1.

Vizualizări: 1,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: