Fostul pandur Eric rămâne în Liga 1

Cel mai bun marcator străin din Liga 1 a semnat până la finalul sezonului cu Gaz Mettan Mediaş. Fostul pandur Eric de Oliveira, unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut Pandurii Târgu Jiu, a semnat cu echipa din Mediaş şi va juca tot în prima ligă.

Fostul pandur Eric de Oliveira a revenit la Gaz Metan Mediaş şi a semnat vineri un contract valabil până la finalul acestui sezon. Cel mai bun marcator străin din Liga 1 va îmbrăca din nou tricoul alb-negru, în care a evoluat pentru prima dată în România în sezonul 2007-2008, atunci când Gaz Metan evolua în Liga 2. De la Mediaş Eric a ajuns la Pandurii, jucând cu echipa din Târgu Jiu în Europa League.

Brazilianul a devenit cel mai bun marcator străin din România în februarie 2020, atunci când l-a depășit pe Wesley Lopes.

Eric a semnat cu Gaz Metan Mediaș, iar Pro Sport a anunţat că brazilianul a bătut palma cu ardelenii până la finalul sezonului și a fost prezentat oficial de echipa lui Mihai Teja.

Eric a fost dorit și de Dinamo, dar a preferat să rămână la Mediaș, acolo unde își are domiciliul, dar și afacerile. Un număr de 36 de goluri și 31 de pase decisive are Eric în tricoul lui Gaz Metan Mediaș, echipă pentru care va juca pentru a treia oară.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: