Acord PNL - Partida Romilor Pro Europa la Gorj!

Partidului Naţional Liberal, filiala Gorj, a încheiat un acord de colaborare cu Partida Romilor Pro Europa în prezența președintelui formațiunii, Nicolae Păun. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, la întâlnirea de la sediul PNL Gorj fiind prezent și liderul local al romilor, Nelu Pavel.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Gorj a anunţat, vineri după-amiază, că formaţiunea sa politică va avea protocol de colaborare cu Partida Romilor Pro Europa care este condusă la Gorj de Nelu Pavel, cunoscut, până acum, ca un susţinător al social-democraţilor.

„Am luat decizia de a încheia un acord de colaborare, pentru această perioadă şi pentru după perioada alegerilor, prin care ne dorim ca Partidul Naţional Liberal şi Partida Romilor Pro Europa să colaboreze în interesul cetăţenilor din judeţ. Interesul Partidei Romilor este acela de a reprezenta mai bine interesul comunităţilor din judeţ. Cu toţii ne dorim să avem o şi mai mare atenţie a supra nevoilor comunităţilor de romi şi să ajungem la o integrare mai bună a acestora în comunitate. Vrem să rupem această barieră și aceste granițe care există în prezent. Am decis să colaborăm și să susţinem împreună candidaţii PNL şi să pregătim proiecte comune, proiecte care să aibă în atenție, acolo unde sunt comunități de romi și aceste comunități și să nu mai fie marginalizați, atunci când vorbim de finanțări pentru dezvoltarea comunității”, a declarat senatorul Ion Iordache cu ocazia semnării acestui protocol.

Prezent la eveniment, liderul Partidei Romilor Gorj, Nelu Pavel,  a precizat că a ales să colaboreze cu PNL întrucât nu ar fi găsit nicio formă de a dialog cu președintele PSD Gorj, Mihai Weber. Acesta susține că le-ar fi adus social-democraţilor circa 4.000 de voturi, în ultima campanie electorală.

Vizualizări: 1,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: