Accident în Târgu Jiu, trei oameni la spital

Mai multe echipaje de ambulanță au intervenit duminică la Iezureni, acolo unde trei oameni au fost răniți după coliziunea dintre două mașini. Accidentul a avut loc la Târgu Jiu, pe DN 66, în localitatea componentă Iezureni.

Potrivit IPJ Gorj, un șofer de 58 de ani, din comuna Turcinești, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de plecare de pe loc, prin viraj stânga. Mașina acestuia a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care circula regulamentar, din sens opus.

“În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism și a doi pasageri din cel de al doilea autoturism, un bărbat de 56 de ani și o femeie de 67 de ani. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conducătorul autoturismului care circula regulamemtar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

Vizualizări: 9,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: