Probleme înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB!

Costel Gâlcă nu îl are pe Ștefan Baiaram la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. În plus antrenorul trebuie să găsească altă soluție pentru regula U21.

Ștefan Baiaram s-a accidentat cu Rapid și ratează tot restul sezonului la Universitatea Craiova. Costel Gâlcă este nevoit să găsească o altă soluție pentru regula U21 în lipsa atacantului.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB se joacă luni seară, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Costel Gâlcă și-a făcut calculele pentru locul 2 înaintea întâlnirii din Cetatea Băniei, unde îi va avea la dispoziție pe Ștefan Vlădoiu, Juraj Badelj și Alex Mitriță.

Totuși, Costel Gâlcă nu se va putea baza și pe Ștefan Baiaram, iar absența lui din primul „11” îi obligă să titularizeze un alt jucător sub 21 de ani. Antrenorul Universității Craiova ar putea să îl folosească pe Marian Danciu în primul „11”.

Mijlocașul Universității Craiova a jucat în 29 de partide în SuperLiga în sezonul actual, iar în 17 a început direct în primul „11”. Totuși, Marian Danciu nu a mai prins atât de multe minute în ultima perioadă, după ce Ștefan Baiaram a revenit într-o formă de zile mari.

O altă soluție pentru Costel Gâlcă ar putea să fie Ștefan Bană, care a fost pe banca de rezerve a Universității Craiova în multe partide din 2024. Acesta poate juca pe mai multe posturi în ofensivă, însă tânărul de 19 ani crescut la gruparea din Bănie încă nu a jucat în SuperLiga.

Ceilalți tineri de perspectivă care se antrenează cu lotul Universității Craiova sunt Dragoș Găină, Robert Lăpădătescu sau Florin Gașpăr și portarul Matei Goga. Costel Gâlcă primește întâriri și din infirmerie, de unde a revenit Ștefan Vlădoiu.

Vizualizări: 2,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: