Oseminte descoperite într-o localitate din Gorj. Indiciile duc spre un bebeluș îngropat

Descoperire macabră într-o localitate din județul Gorj. Mai multe oseminte de bebeluș ar fi fost găsite de polițiști chiar în spatele unei case. Conform unor informații, pruncul ar fi fost îngropat în urmă cu doi ani, iar după naștere a fost lăsat să moară într-o pungă. Acuzate sunt două femeie, mamă și fiică, acestea fiind arătate cu degetul de către localnici.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj confirmă faptul că au un dosar în lucru, fiind făcute cercetări cu privire la posibilitatea săvârșirii unei infracțiuni de omor.

,,Avem înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în care se efectuează cercetări cu privire la posibilitatea săvârșirii unei infracțiuni de omor asupra unui membru al familiei. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist care va face toate demersurile legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la comiterea faptei și tragerea la răspundere a celor vinovați”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu. 

Vizualizări: 1,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: