Câți medici a angajat Spitalul Județean din Târgu Jiu în acest an

Opt medici noi are Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Au fost angajați de la începutul acestui an, după ce a fost aprobată scoaterea posturilor la concurs prin Memorandum.

Mai este nevoie, în continuare, de medici cardiologi și radiologi. “La începutul lunii februarie au fost scoase la concurs trei posturi de medic specialist cardiologie și nu s-a prezentat niciun candidat urmând ca acest concurs să fie organizat din nou; și un post medic rezident ultimul an-care a fost ocupat prin concurs. De asemenea, au fost scoase la concurs șase posturi de medici specialiști și rezidenți radiologie și au fost ocupate trei dintre acestea”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Până acum, au fost angajați opt medici în Spitalul Județean. „Așadar, de la începutul anului au fost angajați: doi medici specialiști diabet zaharat, un medic rezident cardiologie, un medic specialist terapie intensivă, un medic specialist oncologie, un medic specialist radiologie și doi medici rezidenți specialitatea Radiologie. Noii medici contribuie, prin activitatea lor, la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților, la promovarea practicilor medicale de calitate, având o abordare empatică a nevoilor pacienților”, a mai spus Mihaela Țicleanu.

În plus, mai spun oficialii spitalului, vor fi organizate concursurile pentru ocuparea posturilor vacante de medici specialiști și rezidenți boli infecțioase, nefrologie și epidemiologie. De asemenea, va fi organizat concurs pentru ocuparea posturilor vacante de medic gastroenterolog și pneumolog. 

Vizualizări: 1,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: