Șapte răniți pe DN7

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad, după ce autovehiculul a intrat într-un parapet care desparte sensurile de mers ale drumului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că microbuzul care se deplasa dinspre Mintia spre Deva a acroşat parapetul care desparte sensurile de mers", a transmis sursa citată.

Cei şapte răniţi, printre care şi şoferul microbuzului, toţi bărbaţi cu vârstele cuprinse între 26 şi 56 de ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva şi UPU Hunedoara.

În ajutorul victimelor pompierii militari ai Detaşamentului Deva au intervenit cu trei autospeciale şi două ambulanţe SMURD, la faţa locului aflându-se şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. Salvatorii au extras cele şapte victime, toate aflându-se în microbuzul implicat în accident, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Conducătorului auto i se vor preleva probe biologice la spital.

DN7 a fost blocat pe sensul de mers Arad - Deva, la fel ca şi urcarea de pe DN76 Brad-Deva pe DN7, în zona podului de la Şoimuş. 

Vizualizări: 2,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: