Gilortul a dominat dar scăpat victoria printre degete!

Gilortul Târgu Cărbunești a fost urmărită de ghinion și nu a reușit decât o remiză albă în disputa cu Voința Lupac. Scorul partidei disputate la Cărbunești a fost egal, 0-0, după un meci dominat în cea mai mare parte de gazde.

Hotărâți să își treacă în cont cele 3 puncte puse în joc, elevii lui Mario Găman s-au instalat încă din start la timona partidei și au reușit de cel puțin zece ori să pună în pericol poarta apărată de Randelovic. Rând pe rând, Robert Dănescu, Dragoș Săulescu, Marian Habet, Constantin Roncea, Bogdan Dănăricu și Ionuț Gîlcescu s-au jucat cu ocaziile în fața porții oaspeților sau Milos Randelovic a intervenit în extremis opunându-se golului, după cum se arată în cronica jocului. „O partidă avută la discreție de către băieții noștri nu a putut fi tranșată și pe tabelă. Pe final ne-am convins că fotbalul nu te iartă când te joci cu ocaziile. Până la urmă Gilortul putea păstra toate punctele la Cărbunești, dar Alexandru Avrămescu a ratat o lovitură de la 11 m în minutul 90+1”, au explicat gazdele, cu amărăciune, cum au pierdut un meci pe care l-au controlat după cum a precizat și antrenorul Mario Găman: „Un meci dominat de la un capăt la altul de noi, cu foarte multe situații și ocazii de a marca, încununat și cu un penalty ratat în minutul 91. Din păcate nu am avut inspirație în fața porții și păcat că am ratat o șansă foarte bună de a ne apropia de Universitatea Craiova 2, ținând cont că ei au pierdut astăzi, și de a ne distanța de oaspeții noștri.  Din păcate ăsta este fotbalul. Nu tot timpul câștigă cel care merită!”

Gilortul va juca etapa următoare, vineri, 26 aprilie, începând cu ora 17:00, la Petroșani, împotriva formației locale, Jiul.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: