Foto: Trafic îngreunat în Defileul Jiului. Un utilaj s-a prăbușit pe asfalt!

La un pas de tragedie! Un buldozer s-a desprins de pe o platformă pe care era transportat și s-a prăbușit în mijlocul drumului. Incidentul s-a petrecut pe DN66, în apropiere de Mănăstirea Lainici, într-o curbă, susțin martorii. Doar un miracol a făcut ca nimeni să nu fie rănit. 

Traficul a fost serios afectat de acest incident. Șoferii au fost nevoiți să circule doar pe o singură bandă. Însă, incidentul i-a revoltat pe toți. Oamenii  susțin că doar o minune a făcut ca accidentul să fie soldat doar cu pagube materiale.

„Greu de crezut că în ziua de astăzi unii își mai asumă asemenea riscuri, dar totuși uite că mai sunt și asemenea specimene. Numai Dumnezeu a făcut ca astăzi să nu se întâmple o nenorocire la cât de circulat este defileul acum când toți oamenii vin acasă de Paște”, este de părere un șofer. 

La sfârșitul anului trecut, un incident asemănător s-a soldat cu o tragedie. Două tinere surori au fost victimele unui accident cumplit, petrecut în Arad. De pe o platformă s-a desprins un buldozer de 25 de tone care a căzut peste mașina lor. Una dintre fete, care nu împlinise 24 de ani, a murit pe loc.  Fetele mergeau în vizită la părinți. 

Sursa foto: Facebook/Radare și echipaje de Poliție Gorj

Vizualizări: 2,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: