Drumul din Rânca, ciuruit. „Ocolești o groapă și dai în patru!”

Peisaj dezolant pentru turiștii care ajung în zona montană a județului Gorj. Drumul Națonal 67C care traversează stațiunea s-a umplut de gropi după ce s-a topit zăpada. Autoritățile au în plan să toarne asfalt și să mai cârpească șoseaua, dar se va interveni abia când se va mai încălzi vremea.

Cratere uriașe au „răsărit” în asfalt odată cu primăvara, spre disperarea celor care au în zonă case de vacanță ori a turiștilor care mai ajung în stațiune după ce s-a topit zăpada. „Este foarte rău drumul. Sunt multe gropi. Trebuie mers foarte încet, dar oricât de atent ai fi, tot dai în câte una”, a spus un turist din Constanța.

„Nu ai cum să le ocolești. Ocolești o groapă și dai în patru. Se circulă foarte prost mai ales în stațiune”, a spus un alt turist.

Autoritățile au transmis că se va interveni pe acest tronson. Proiectul există. Drumarii așteaptă doar să se încălzească vremea. “Există un plan care prevede ca aproximativ 10 mii de metri pătrați de asfalt să fie turnați. Această turnare va începe imediat ce temperaturile vor permite, adică și ziua, și noaptea, temperaturile să fie peste 10 grade celsius”, a anunțat prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega. 

O altă mare dorință a cabanierilor este deschiderea Transalpinei la început de lună iunie, nu la final.

Galerie foto



Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: