Cabinet stomatologic școlar cu instrumentar donat, într-o comună din Gorj

Gest lăudabil într-o comună din Gorj, acolo unde un localnic a donat mobilierul și instrumentarul, iar primăria a amenajat spațiul.




La cabinetul din Bălești lucrează un medic stomatolog angajat cu normă întreagă, iar primii pacienți i-au trecut deja pragul. De precizat este faptul că preșcolarii și elevii cu vârste până la 14 ani beneficiază de servicii stomatologice gratuite.

”Am decis să înființăm acest cabinet de stomatologie școlară pentru că fiind o comună lângă Târgu-Jiu și având 500 de elevi înscriși la unitățile de învățământ din localitate am zis că este necesar. Vreau să vă spun că avem și medic stomatolog angajat cu normă întreagă, am obținut toate avizele necesare și deja funcționează. Noi am amenajat spațiul și scaunul și instrumentarul ne-a fost donat de un cetățean din comună”, a declarat primarul Mădălin Ungureanu.

Autoritățile locale din comuna Bălești au încheiat un parteneriat cu localitățile Lelești, Telești și Câlnic pentru ca elevii și preșcolarii din aceste comune să beneficieze de servicii medicale stomatologice gratuite la acest cabinet școlar. 

Vizualizări: 1,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: