Trimiși în judecată după ce au bătut un salariat al Carierei Roșia

Trei indivizi au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, după ce în luna aprilie a acestui an au bătut un salariat al Carierei Roșia, care încerca să îi împiedice să fure traverse metalice. Cel bătut este Constantin Șovalgău, victimă fiind și fiul lui, cu care era în mașină.

Agresorii trimiși în judecată sunt Chiper Marian Răzvan și Şchiopu Robert Constantin  pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, Niţă Dumitru pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului şi lovire sau alte violenţe.

Complexul Energetic Oltenia s-a constituit parte civilă pentru furtul a patru traverse de cale ferată cu lungimi între 3,5 și 5,8 metri. Prejudiciul este estimat la aproape 7.500 de lei, calculul fiind făcut la kilogram. Bucățile de metal au fost furate în noapte de 21/22 aprilie a acestui an.

Suspecții de furt au bătut la acea vreme angajatul Carierei Roșia, care îi văzuse cu traversele furate într-o căruță. Constantin Șovalgău a blocat drumul cu mașina proprie, dar a fost înconjurat de circa zece persoane care s-au pus cu parii pe autoturism, dar și pe el. (A.A.)

Vizualizări: 2,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: