Tratament naturist pentru tuse: cum scapi de tuse fara sa iei pastile

Tratament tuse: iata care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru tuse. Asa scapi de tusea suparatoare fara sa iei pastile.

Tusea este de fapt un reflex natural al organismului prin care acesta incearca eliminarea substantelor straine si a mucusului ce se acumuleaza pe caile respiratorii.

Tusea poate deveni suparatoare daca nu este tratata; din fericire in marea majoritate a cazurilor tratamentul se poate realiza la domiciliu, folosind solutii naturiste, fara a apela la pastile.

Iata cateva variante de tratament naturist pentru tuse.

Tratament tuse: cum scapi de tuse cu ceapa

Ceapa este foarte eficienta pentru a scapa de tuse. Poti incerca sa bei sirop de ceapa: toaca marunt 3 cepe mari si pune-le la fiert timp de cinci minute in 150 de mililitri de apa si 100 de grame de miere. Se administreaza rece, in doze de 3 - 4 linguri pe zi.

Poti prepara si ceai de ceapa pentru a scapa de tuse. Se zdrobeste o ceapa, se pune la fiert cu tot cu coaja timp de 10 minute in 300 de mililitri de apa si se lasa la racit. Dupa gust, se pot adauga cateva lingurite de miere. Se consuma 2 - 3 cani pe zi.

Tratament naturist pentru tuse: afla aici cum scapi de tuse fara sa iei pastille

Vizualizări: 1,995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: