Târgu Jiu: Când începe dezinfecția scărilor de bloc

Autoritățile din Târgu Jiu anunță că, de joi, vor începe acțiunea de dezinfecție în toate scările de bloc din oraș. Este vorba de mai bine de o mie de scări de bloc. Acțiunea vine după ce fiecare oraș a fost obligat să facă dezinfecția în fiecare scară de bloc prin Ordonanță Militară.

Municipalitatea a alocat peste 100 de mii de lei pentru a dezinfecta toate scările de bloc din Târgu Jiu. Acțiunile vor demara de joi în fiecare cartier din municipiu.

„Prețurile au crescut foarte mult. Nu stăm să așteptăm alte măsuri. Pentru cele 1.381 de scări din Târgu Jiu, măsurile le vom lua imediat. Am alocat banii prin rectificare la bugetul local. De joi, va începe dezinfecția pe toate scările din Târgu Jiu indiferent că vorbim de scări de bloc proprietate privată sau imobile care aparțin autorității târgujiene”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Acțiunea va fi repetată la un interval de câteva zile. În paralel, municipalitatea a anunțat că va dezinfecta, în continuare, străzile, trotuarele și cele două piețe din oraș.

Vizualizări: 1,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: