S-au inchis toate cazinourile din Gorj! Nu iti pierde indemanarea, joaca online!

O mare parte din lume a incetinit din cauza coronavirusului si printre industriile afectate se numara si cazinourile. Odata cu instaurarea starii de urgenta in intreaga tara, acestea au primit ordin sa inchida si sa isi suspende activitatea pentru cel putin 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

Bineinteles ca si in Gorj salile de jocuri de noroc au fost inchise si, pana la vesti mai bune, vor ramane cu lacatul pe usa.

Daca te gandesti sa mergi sa pariezi, ar fi mai bine sa respecti recomandarile specialistilor si sa ramai in casa, pentru ca, oricum, cel mai probabil, locul tau preferat are lacatul pe usa. 

Astfel, in Targu-Jiu, s-au inchis: 

Million (Calea Eroilor nr. 6) 
MaxBet (Strada Victoriei nr. 42) 
Seven Club (Strada 9 mai nr. 10)
Magic (Strada Victoriei nr. 46-58)
Play (Strada Popa Sapca) 

Aceeasi este situatia si in celelalte localitati gorjene, spre exemplu, in Tismana, Fortuna (Strada Tismana nr. 154) este inchis.

Avand in vedere acest context, ce poti face ca jucator de poker, dar nu numai, sa te mentii in forma? Iata o lista de lucruri care te-ar putea ajuta in acest sens:

1. Uita-te la filmulete cu jocuri de noroc

Probabil este cea mai populara metoda de antrenament, in special pentru jocurile de carti, din ultimii 15 ani, desi, in ultima perioada, nu mai este atat de folosita. Cu siguranta, videoclipurile de antrenament te vor ajuta sa iti imbunatatesti strategia. Gasesti numeroase de astfel de clipuri pe internet.

2. Joaca online

Romania este una dintre tarile in care jocurile de noroc online sunt reglementate, astfel ca poti, fara niciun fel de grija, sa alegi cazinourile online. Dureaza 1-2 minute sa iti creezi un cont si poti primi pana la 500 de rotiri gratis. De asemenea, cele mai multe dintre ele iti ofera atat posibilitatea de a juca gratuit, cat si pe bani. Astfel, in prima faza, poti incerca sa vezi daca ti se potriveste, fara niciun fel de investitie. Pentru a te proteja, verifica intotdeauna lista neagra (oficiala) cu site-uri care desfasoara jocuri de noroc neautorizate.

3.  Invata un joc nou

Aceasta perioada este perfecta pentru a adauga un nou joc in repertoriul tau de care sa profiti si in urmatorii ani. Chiar daca vei invata doar elementele de baza, iti vei forma o idee despre acel joc si iti vei da seama daca este potrivit sau nu pentru tine. Daca pana acum ai jucat numai poker si esti curios cum sunt si alte jocuri, poti da click AICI pentru a incerca, spre exemplu, jocul de blackjack.

4.  Citeste carti despre jocuri de noroc

Desi putin la moda in aceste timpuri, cartile pot reprezenta in continuare o sursa valoroasa de informatii, tehnici si strategii de joc. Cu nimic altceva de facut in timpul auto-izolarii, cartile moderne scrise de jucatorii din zilele noastre sunt o idee buna. Poti incerca, “Mastering Mixed Games” de Dylan Linde sau cartile scrise de Chris Moorman, pentru o imagine asupra pokerului vazuta prin ochii castigatorilor de cel mai inalt nivel.

In concluzie, cazinourile online iti vor permite sa iti mentii mintea agera si pregatita pentru cand lucrurile vor reveni la normal si te vei putea reintoarce la partidele cu prietenii.

 Sursa foto: rawpixel.com

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: