Nereguli la Hala de Carne din Piața Centrală!
Mai multe unități de comercializare a cărnii și produselor din carne care desfășoară activitate în Piața Ceantrală din Târgu Jiu au probleme care pot pune în pericol siguranța cumpărătorilor. Vorbim de numeroase deficiențe, de la aparatură frigotehnică cu rugină până la paviment cu spărturi, condiții de depozitare a mărfii din carne, dar și probleme în ceea ce privește igenizarea spațiilor: tavane, geamuri, pereți. Printre unitățile cu probleme de acest gen se numără și Hala de Carne. Unitatea a primit un termen din partea inspectorilor sanitar-veterinari gorjeni pentru a remedia aceste deficiențe. Până vineri, 6 ianuarie, trebuie să facă aceste investiții, iar dacă nu respectă termenul activitatea halei de carne va fi suspendată până la rezolvarea tuturor acestor deficiențe. Același termen l-a primit și o altă unitate care comercializează carne și produse din carne. Un alt magazin de acest gen, tot din Piața Centrală, a primit termen să remedieze deficiențele până în data de 12 ianuarie.