Meci de Cupa României pe stadionul din Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu debutează oficial în 2021 joi, cu meciul din optimile Cupei României. Jocul este programat cu începere de la ora  15:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, adversarii fiind  Gaz Metan Mediaș.

ACS Viitorul Târgu Jiu primeşte joi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru optimile Cupei României. Meciurile din optimi se dispută, conform regulamentului, pe terenul echipei mai slab clasate sau din eşalonul inferior, în acest caz pe terenul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Flavius Stoican a declarat, înaintea meciului cu medieşenii, că recunoaşte că Gaz Metan porneşte ca favorită, fiind echipa cu o mai mare experienţă, dar a promis că nu le va face un meci uşor elevilor lui Mihai Teja: ”Suntem ok şi așteptăm primul meci oficial, cel din optimile Cupei României cu Gaz Metan Mediaș, şi primul joc din campionat, care se va disputa peste două săptămâni. Cu siguranţă ei pleacă cu prima şansă şi au motive, fiind în plin campionat şi echipă de prima ligă. Dar avem şi noi şansa noastră pe care vrem să o jucăm şi, cu siguranţă, nu o să fie un meci uşor, pentru nici una dintre formaţii. Important este să credem în şansa noastră chiar dacă ei pleacă favoriţi. O să încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului. O să punem şi noi probleme, sunt convins că o să avem ocaziile noastre şi situaţii de poartă dar important este să nu intrăm pe teren ca outsideri”.

Meciul de la Târgu Jiu este programat cu începere de la ora 15:00 iar echipa care se va impune se va califica în sferturile de finală ale cupei.

În prima etapă din Liga 2, din acest an, echipa lui Flavius Stoican va evolua tor pe teren propriu cu ocupanta locului 6 din Liga 2,  Universitatea Cluj.

Vizualizări: 1,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: