Ingredientul care transforma ciorba in otrava: toata lumea il foloseste

Ce ingredient toxic folosim fara sa stim atunci cand facem ciorba: toata lumea il cumpara.

In mod normal traditionala ciorba ar trebui sa fie o mancare extrem de sanatoasa si sa aduca multe beneficii organismului. Fara sa stim insa adaugam aproape de fiecare data un ingredient care nu este deloc natural si care, astfel, transforma mancarea intr-una toxica pentru organism. Iata despre ce este vorba.

Ingredientul toxic pe care il punem in ciorba

In urma unui control realizat de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului s-a descoperit faptul ca bulionul vandut in magazine este mai toxic decat credeam.

Astfel, prin analiza compozitiei, oficialii au depistat faptul ca aproximativ 52% dintre sortimentele de bulion vandute contin acid citric, o sare de lamaie obtinuta pe cale chimica ce nu aduce niciun beneficiu.

Afla aici cat de toxic este bulionul vandut in magazine.

Vizualizări: 2,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: