Greselile pe care le comiti atunci cand faci supa sau ciorba. 5 greseli de evitat

Greselile pe care le faci atunci cand pregatesti ciorba. 5 greseli de evitat

Nu e greu sa pregatesti o supa sau o ciorba gustoasa, dar asta nu inseamna ca nu poti tine cont de cateva sfaturi ale bucatarilor priceputi pentru un rezultat si mai delicios.

Pentru a face o supa sau o ciorba ca la mama acasa, trebuie sa tii cont de anumite sugestii ale specialistilor in bucatarie. Sunt anumite greseli pe care le comiti si pe care le poti evita, daca te documentezi inainte.

Greselile mari pe care le faci atunci cand gatesti supa sau ciorba. 5 greseli de evitat in bucatarie
 

Iata care sunt greselile mari pe care le faci atunci cand pregatesti supa sau ciorba.

1. Folosesti vegeta sau concentrate de legume din comert pentru a da gust supei. Aceste produse care se gasesc de obicei pe rafturile supermarketurilor contin mult sodiu si alte arome artificiale. Vei obtine o supa sarata si cu un gust artificial, uneori neplacut. Cel mai bine este sa folosesti legume proaspete, din gradina sau cumparate din piata, de la tarani.

2. Gatesti supa/ciorba la foc mare. Ciorbele si supele trebuie pregatite la foc mic. Esti in graba, probabil, si crezi ca, daca dai focul mai tare, ciorba va fi gata mai repede. Gresit! Seteaza flacara la nivel mic spre mediu pentru ca ciorba sa fiarba alene, pentru ca aromele sa aiba timp sa se imbine, iar rezultatul final sa fie gustos. Citeste continuarea AICI.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: