Cele mai periculoase femei in functie de zodie! Sa nu indraznesti sa le superi

Care sunt zodiile de femei de care ar trebui sa te feresti. Cele mai periculoase femei in functie de zodia in care s-au nascut.

Daca vrei sa iti fie bine ar fi indicat sa nu le superi pe nativele acestor trei semne din horoscop. Sunt rele si vor profita de orice ocazie pentru a te pune la punct.

Cele mai periculoase femei in functie de zodie: Femeia Fecioara
Femeia nascuta in zodia Fecioarei este critica si pisaloaga. Gaseste mereu nod in papura, se enerveaza repede si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume fara pic de diplomatie si tact. Fecioara face obsesii pentru tot felul de maruntisuri, e tipicara si pune mare pret pe ordine si disciplina.

Daca o calci pe nervi, pregateste-te de ce e mai rau.

Femeia Fecioara are momente cand este foarte rautacioasa si momente cand are o blandete iesita din comun.

Cele mai periculoase femei in functie de zodie: Femeia Scorpion
Scorpionul nu uita si nu iarta! Femeia din aceasta zodie cauta sa se razbune chiar si pentru cel mai marunt motiv. Pentru ea nu exista cuvantul compromis.

Femeia Scorpion e manipulatoare si de multe ori apeleaza la santaj pentru a obtine ce isi doreste. E pusa pe scandal si cel mai mult ii place sa isi umileasca interlocutorul. Vrea sa castige toate bataliile pe care le duce, isi doreste sa iasa invingatoare din toate discutiile pe care le poarta.

Vezi pe WOWbiz.ro care sunt cele mai periculoase femei in functie de zodia in care s-au nascut. Avem detalii

Vizualizări: 3,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: