Ce provocare lansează tinerilor o firmă din Târgu Jiu

O firmă din Târgu Jiu lansează o invitație de colaborare tinerilor din Târgu Jiu și nu numai, pasionați de grafică. Mai exact, firma care are obiect de activitate printare digitală pe textile caută tineri care pot crea desene pe care apoi să le imprime pe tricouri sau bluze, pentru adulți sau copii.

Firma pune la dispoziție materia primă, iar imprimarea se face la UMUR, magazinul situat pe Calea Eroilor din Târgu Jiu. De asemenea, distribuția produselor o face tot UMUR.

Este de preferat ca desenele să aibă extensia .png sau .tif și o rezoluție bună, de cel puțin 300 dpi. Acestea trebuie trimise la [email protected]. Desenele vor fi imprimate pe tricouri ce vor fi puse la vânzare în magazinul situat în Târgu Jiu, pe Axa Brâncuși, dar și online pe www.umur.ro.

UMUR a luat naștere în urmă cu 6 luni și este un atelier de printare digitală cu o imprimantă de înaltă calitate ce printează direct în țesătură. Grafica folosită pentru produsele UMUR este concepută în atelier, iar textilele sunt de bună calitate. Hainele sunt croite la o fabrică de confecții din Târgu Jiu, după tiparele UMUR.

Deși nouă în piață, firma deținută de două tinere a fost implicată în nenumărate evenimente sociale susținând micii sportivi, campanii ale elevilor ori organizând conferințe pe subiecte importante pentru tineri precum bullyingul.

Dacă în aceste zile #stămacasă ne-am gândit că ar trebui să facem ceva pentru a face statul acasă mai atractiv. Așteptăm de la tineri și nu numai desene originale, pe diverse teme, pe care să le imprimăm și să le validăm în piață. Pentru fiecare vânzare creatorul desenului va primi un procent din prețul produsului. Inițial ne propuseserăm un termen pentru primirea desenelor, 1 aprilie, însă am renunțat deoarece suntem entuziasmați de o colaborare cu alți graficieni cu alte abordări și ne-ar plăcea ca aceasta să existe și după acest apel. Cred că pentru unii dintre tineri este un exercițiu interesant pentru că știu că atunci când am pornit și noi am fi vrut să știm mai multe despre clienți și dacă ceea ce ne place nouă le place și lor, explică reprezentanții UMUR.ro.

UMUR este online pe www.umur.ro, pe Facebook aici iar pe Instagram aici.

Vizualizări: 3,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: