Vicepreşedinţii PSD au negociat contractele cu Sarcină şi Grigoraş

Vicepreşedinţii PSD Gorj, Mihai Prunariu şi Gheorghe Pecingină, decid în Clubul Sportiv Pandurii. Mihai Prunariu din calitatea sa de preşedinte al Consiliului de Administraţie, unde a fost numit de PSD, şi Gheorghe Pecingină prin calitatea sa de avocat al lui Prunariu. Preşedintele Forţei Civice Gorj, Ion Săvoiu, s-a arătat stupefiat că “un avocăţel” de la PSD a ajuns să negocieze pentru Pandurii contracte de sute de mii de euro,  şi a cerut preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, să intervină pentru a opri amestecul liderilor PSD Gorj în activitatea vicecampioanei României

Avocatul Pecingină, vicepreşedinte PSD, susţine că a participat la negocierile cu noul antrenor Petre Grigoraş şi cele cu sponsorul principal Nicolae Sarcină. Interesant este că el nu este avocat al clubului, ci al lui Prunariu. „Eu nu am o calitate oficială la Clubul Sportiv Pandurii. Sunt avocatul preşedintelui Consiliului de Administraţie al Clubului Pandurii şi în această calitate l-am sfătuit din punct de vedere juridic şi la semnarea contractului cu Grigoraş şi la semnarea contractului cu sponsorul principal, Succes. Am participat alături de domnul Prunariu, care mi-a solicitat sprijinul, şi la negocierea cu sponsorul principal. Vom avea şi sponsor. Se negociază de două săptămâni“, a declarat Pecingină la Radio Infinit.

„Partidul Nesimţit e din ce în ce mai nesimţit“

Mihai Prunariu a confirmat ajutorul pe care i l-a oferit Pecingină, însă nu se cunoaşte şi răsplata ca urmare a obositoarelor discuţii. „Sunt foarte multe chichiţe avocăţeşti şi m-a consiliat în această perioadă pentru că au fost foarte multe lucruri care inclusiv, discuţiile cu domnul Grigoraş, m-a asistat pentru că e bine să ai un avocat lângă tine“, a declarat Mihai Prunariu.

Imediat a venit şi reacţia politicienilor. Președintele Forței Civice Gorj, Ion Săvoiu, a amintit şi de eşecul înregistrat de Pecingină nereuşind să înfiinţeze un sindicat ce-l avea şef pe Ion Ruşeţ. “Partidul Nesimțit e din ce în ce mai nesimțit. La Pandurii a fost adus avocat nou – nouț, tot de la Partidul Nesimțit. (...) Înțelegem două lucruri: că mai nou, la Pandurii, până și avocatul este tot de la Partidul Nesimțit. E o maximă nesimțire să negociezi contracte de sute de mii de euro, ca acela parafat cu Grigoraș, asistat de Pecingină, un avocățel care tocmai l-a “descurcat” pe Ion Rușeț, într-atât încât SMEO a ajuns numai bun de dus la groapă. Dacă Florin Cârciumaru iubește acest club așa cum pretinde, este dator față de gorjeni să ia poziție și să separe apele: Pandurii sunt una, Partidul Nesimțit e altceva”, a transmis Săvoiu, printr-un comunicat de presă.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: