Târgu-Jiu: Mii de familii lăsate fără apă la robinete. Localnic: Bine că avem semafoare, iar conductele se sparg sub asfalt

Update: Se intervine în zona de nord a orașului Târgu Jiu, unde, conform ultimelor informații oficiale, 20.000 de oameni au rămas fără apă, după ce o conductă s-a spart. Cel mai probabil avaria nu va fi soluționată astăzi, deoarece durează șapte ore doar golirea conductei.

Conducta are o vechime de 65 de ani. In acelasi loc, a mai cedat si acum vreo cinci ani. Momentan, se goleste toata apa de pe conducta. Culmea, piesa lipsă a fost comandată de o lună și astăzi ajunge, explică un director al Aparegio. 

"Bine ca Romanescu a pus semafoare din 10 in 10 metri si conductele se sparg sub asfalt"
"Facturile s-au triplat, iar noi stam fara apa", a fost reacția localnicilor.

Știre inițială: O avarie la una din conductele de apă a lăsat sute de târgujieni fără apă. S-a întâmplat în zona de nord a orașului, acolo unde străzile au fost acoperite de apa care țâșnea din rețeaua de alimentare.

Reprezentanții societății Aparegio au transmit că oamenii nu vor avea apă la robinete pe tot parcursul zilei din cauza reparațiilor care se vor face pentru a remedia problema apărută.

"Aparegio Gorj S.A. - CED Târgu-Jiu, anunţă întreruperea furnizării apei potabile , în data de 07.05.2024, în intervalul orar 09.00- 20.00 în localitatea Târgu-Jiu, zona de Nord a orasului, ca urmare a avariei la conducta de transport Dn 600 din strada Ecaterina Teodoroiu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că personalul de intervenție deplasat la fața locului va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate. Recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă", se arată într-un comunicat al Aparegio Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 5,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: